Individuele taarten

Miserable

- Amandelbiscuit
- Vanille crème au beurre
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Penelope

- Amandel zanddeeg
- Mousse van rode vruchtenthee
- Cremeux van groene kruiden
- Frambozengelei
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Javanais

- Laagjes amandelbiscuit
- Koffie
- Crème au beurre met koffie
- Chocoladeganache
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Jivara

- Amandel zanddeeg
- Cremeux van Jivara chocolade 40%
- Krokante chocoladeparels
- Verse frambozen
- Hazelnoot crumble
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Citroen

- Amandel zanddeeg
- Citroen cremeux
- Italiaanse merengue
- Framboos
- Lemoncress
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Eclair

- Soezenbeslag
- Crème pâtissière
- Chocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Witte chocolademousse

- Witte chocolademousse
- Frambozencoulis
- Krokante chocoladeparels
- Verse frambozen
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Piemont

- Gekarameliseerde appel met rum
- Caramelbiscuit
- Gesableerde hazelnoot
- Cremeux van pecannoot
- Hazelnoot crumble
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Inspiration fraise

- Coulis van verse aardbei en limoen
- Cremeux van witte chocolade
- Biscuit van citroen en olijfolie
- Mousse van aardbei
- Verse aardbei
- Pistache crumble
Dit taartje is seizoensgebonden.
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Chocolade mousse

- Klassieke chocolademousse 55%
- Krokante chocoladeparels
- Verse slagroom
- Chocoladeschilfers
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Opalys

- Krokant van hazelnoot en feuilletine
- Coulis van bosaardbei
- Mousse van witte chocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Tanariva

- Biscuit van gecarameliseerde banaan
- Cremeux van banaan en passievrucht
- Melkchocolademousse
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Martinique

- Krokant van hazelnoot en feuilletine
- Mousse van fondantchocolade 55%
- Chocoladebiscuit
- Mousse van melkchocolade 35%
- Cacaospiegel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caraïbe

- Krokante bodem
- Crème brûlée met sinaasappel
- Chocoladebiscuit
- Chocolademousse caraïbe 66%
- Cacaospiegel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Pommeline

- Streusel van amandel
- Compote granny smith appel
- Cremeux van praliné
- Amandelbiscuit
- Witte chocolademousse met vanille
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Jasmijn

- Amandelbiscuit
- Cremeux van caramel en passievrucht
- Mousse van jasmijnthee
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caramelia

- Krokant van gecarameliseerde hazelnoot en feuilletine
- Chocoladebrownie
- Coulis van mango en passievrucht
- Mousse van karamelmelkchocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Merveilleux

- Gebakken meringue
- Verse slagroom
- Melkchocoladeschaafsel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Biscuit slagroom

- Amandelbiscuit
- Verse slagroom
- Gemengd fruit, framboos, rode vruchten of aardbei
- Marsepein
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Fruit

- Amandel zanddeeg
- Vanille crème
- Vers fruit
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Banaan

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Banaan
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Framboos

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Frambozen
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Aardbei

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Aardbei
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Estée

- Hazelnoot streusel
- Compote van abrikozen
- Cremeux van gianduja
- Mousse van melkchocolade Jivara 40%
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Berlijnse bol

Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Crème brûlée

Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Peer - frangipane

- Bladerdeeg
- Amandelbeslag
- Amandelstukjes
- Peer
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Appel - frangipane

- Amandelzanddeeg
- Amandelbeslag
- Amandelstukjes
- Appel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Appelflap

- Bladerdeeg
- Appelcompote met vanille
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Carré confituur

- Bladerdeeg
- Huisgemaakte confituur van abrikoos en passievrucht
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Rode vruchten cake

- Amandelzanddeeg
- Friandbeslag
- Rode vruchten
- Krokant met geschaafde amandel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Café orange

- Compote van sinaasappel en passievrucht
- Cremeux van Oriado chocolade 60%
- Amandelbiscuit
- Witte chocolademousse met infuus van koffie
- Krokant van cacaogrué
- Spongecake van koffie
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Lucienne

- Chocolade zanddeeg
- Crémeux van kalamansi (citrusfruit)
- Gekarameliseerde melkchocolade mousse
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Exotique

- Compote ananas en malibu
- Cremeux van kokospraliné
- Mousse van dulcey chocolade
- Verse mango en passievrucht
- Bananenbiscuit
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Maron

Chocoladebrownie met karamelkrokant en gepofte rijst.
Cremeux van dulcey met coulis van mertille.
Mousse van kastanje.
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caféchino

Hazelnootkrokant
Koffiebiscuit
Creme brulee met koffie
Melkchocolademousse
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Millefeulle framboos

Gekarameliseerde bladerdeeg
Witte chocolade crème
Coulis van framboos
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Rosalie

- Chocolade zanddeeg
- Texturen van framboos
- Chocolademousse 60%
- Verse framboosjes
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Bahibé

- Chocolade zanddeeg
- Karamel
- Pinda crème
- Chocolade ganache
- Opgeklopte pinda room
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Millefeuille appel

- Gekarameliseerde bladerdeeg
- Gekarameliseerde appeltjes
- Crème van vlierbloesem
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.
Openingsuren
Bellegemsestraat 130, BellegemMaandag | gesloten | |
Dinsdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Woensdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Donderdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Vrijdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Zaterdag | 7u00 - 17u00 | Jul/aug gesloten vanaf 12u30 |
Zondag | 7u00 - 12u30 |