Individuele taarten

Miserable

- Amandelbiscuit
- Vanille crème au beurre
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Javanais

- Laagjes amandelbiscuit
- Koffie
- Crème au beurre met koffie
- Chocoladeganache
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Jivara

- Amandel zanddeeg
- Cremeux van Jivara chocolade 40%
- Krokante chocoladeparels
- Verse frambozen
- Hazelnoot crumble
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Citroen

- Amandel zanddeeg
- Citroen cremeux
- Italiaanse merengue
- Framboos
- Lemoncress
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Eclair

- Soezenbeslag
- Crème pâtissière
- Chocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Witte chocolademousse

- Witte chocolademousse
- Frambozencoulis
- Krokante chocoladeparels
- Verse frambozen
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Piemont

- Gekarameliseerde appel met rum
- Caramelbiscuit
- Gesableerde hazelnoot
- Cremeux van pecannoot
- Hazelnoot crumble
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caranoa

- Compote van peer
- Cremeux van pinda
- Gesableerde pinda
- Mousse van caranoa chocolade 55%
- Crumble
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Chocolade mousse

- Klassieke chocolademousse 55%
- Krokante chocoladeparels
- Verse slagroom
- Chocoladeschilfers
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Opalys

- Krokant van hazelnoot en feuilletine
- Coulis van bosaardbei
- Mousse van witte chocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Tanariva

- Biscuit van gecarameliseerde banaan
- Cremeux van banaan en passievrucht
- Melkchocolademousse
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Martinique

- Krokant van hazelnoot en feuilletine
- Mousse van fondantchocolade 55%
- Chocoladebiscuit
- Mousse van melkchocolade 35%
- Cacaospiegel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caraïbe

- Krokante bodem
- Crème brûlée met sinaasappel
- Chocoladebiscuit
- Chocolademousse caraïbe 66%
- Cacaospiegel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Pommeline

- Streusel van amandel
- Compote granny smith appel
- Cremeux van praliné
- Amandelbiscuit
- Witte chocolademousse met vanille
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Caramelia

- Krokant van gecarameliseerde hazelnoot en feuilletine
- Chocoladebrownie
- Coulis van mango en passievrucht
- Mousse van karamelmelkchocolade
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Merveilleux

- Gebakken meringue
- Verse slagroom
- Melkchocoladeschaafsel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Biscuit slagroom

- Amandelbiscuit
- Verse slagroom
- Gemengd fruit, framboos, rode vruchten of aardbei
- Marsepein
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Fruit

- Amandel zanddeeg
- Vanille crème
- Vers fruit
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Banaan

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Banaan
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Framboos

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Frambozen
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Aardbei

- Zanddeeg
- Vanille crème
- Aardbei
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Estée

- Hazelnoot streusel
- Compote van abrikozen
- Cremeux van gianduja
- Mousse van melkchocolade Jivara 40%
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Berlijnse bol

Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Crème brûlée

Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Peer - frangipane

- Bladerdeeg
- Amandelbeslag
- Amandelstukjes
- Peer
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Appel - frangipane

- Amandelzanddeeg
- Amandelbeslag
- Amandelstukjes
- Appel
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Appelflap

- Bladerdeeg
- Appelcompote met vanille
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.

Carré confituur

- Bladerdeeg
- Huisgemaakte confituur van abrikoos en passievrucht
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.
Bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail gemaakt worden.
Openingsuren
Bellegemsestraat 130, BellegemMaandag | gesloten | |
Dinsdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Woensdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Donderdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Vrijdag | 7u00 - 12u30 | 14u00 - 18u30 |
Zaterdag | 7u00 - 18u00 | doorlopend open |
Zondag | 7u00 - 13u00 | gesloten |
Feestdagen | 7u00 - 12u30 | gesloten |